En we hadden geluk, we zijn in het bezit gekomen van een goedgevulde goodybag. Er zaten o.a. een mal, kortingsbonnen, chocola en een Mjamtaart in. Daar houden we van! De beurs was erg leuk! Er waren veel stands: Zoet & Zo stond er natuurlijk zelf met een kraam, Silli Creations, Annelies van Tessel, Bouwhuis en nog veel meer. Bij Bouwhuis mocht ik samen met mijn vriendin op de foto en deze kregen we eetbaar weer mee naar huis! Super leuk!
Ook stond 'bakken met Niels' er (www.bakkenmetniels.nl). Daar hadden we ons ingeschreven voor een workshop 'appelrondo's' bakken. Bijna alles was al voorbereid, het deeg was gereed en de vulling en de abrikozengelei ook. We begonnen met het insprayen van de bakringen. Daarin mochten we het deeg stoppen en daarbovenop ging een mengsel van banketbakkersroom en spijs. Daarop ging weer wat kaneel en de appels. Dit moest ongeveer 20 minuutjes in de oven en dan had je heerlijk geurende appelrondo's. Om het af te maken mochten we er nog abrikozengelei overheen kwasten. En klaar was onze appelrondo. Ze zagen er niet alleen heerlijk uit maar ze smaakten ook heerlijk.
Het lijkt me erg leuk om dit zelf ook nog een keer thuis na te doen, daarom heb ik zelf ook wat bakringen aangeschaft.
Na de workshop hebben we nog heerlijk rondgelopen en gesnuffeld op de beurs en zijn we zeer tevreden weer naar huis gegaan. We hebben afgesproken dat we in oktober samen naar Taart & Trends gaan.
Groetjes,
Laura
Geen opmerkingen:
Een reactie posten